HaberlerYelken

X-Yachts ve Porto Mirabello yeni stratejik ortaklık kurdu

0

X-Italia tarafından X-Yachts sahipleri için İtalyan hizmet noktası ve ilişki üssü olmak üzere seçilen, Danimarka tersanesi ile La Spezia’daki muhteşem Porto Mirabello arasında yeni stratejik ortaklık kuruldu.

Güçlü bir işbirliği içinde, La Spezia Körfezi’nin korunaklı konumundan yararlanan, İtalya’nın en güzel deniz kıyılarından birinde inşa edilmiş modern bir liman, Tino ve Palmaria Adaları’na yakın, özel bir çevre alanına yerleştirilmiş. Lerici, Porto Venere, Cinque Terre ve Portofino. Bu, düşük deniz koşulları ve yılda 300 günden fazla kolay, konforlu seyir sağlayacaktır.

X-Yachts, güvenli bir bağlama yeri, sıradan ve olağanüstü bir bakım hizmeti ve Porto Mirabello’nun sunduğu ayrıcalıklı sosyal aktiviteleri yaşama şansı sunarak tekne sahiplerini ağırlayacak.

Limanın sahip olduğu imkanlar

407 bağlama yeri, 11 farklı bar ve restoran. Özel spor salonu, sağlıklı yaşam merkezi, yüzme havuzu, elektrikli ücretsiz araba hizmeti, güvenlik hizmeti 24 H. Yaya köprüsü ile şehir merkezine doğrudan bağlantı. Loca bölümünde X-Yachts Owners ve X-Yachts etkinliklerine ayrılmış 300 m2. Dinlenme alanı, Oyun odası, toplantı odası, konferans salonu.

Doğrudan X-Yachts gözetiminde tersane hizmeti

Çekme ve Fırlatma, zehirli boya. Uzun süreli park etme ve kışa hazırlama. Elektrik ve elektronik sistemler, marangozluk boyaları ve jelkot işleri. Sıhhi tesisat, İç ve dış döşeme. Dıştan takmalı ve içten takma motor servisi, arma, bağlamada tekne elleçleme, içte ve dışta tam temizlik hizmeti. İstek, öneri ve fikirlerin kişiselleştirilmiş hizmetlere dönüştürülebileceği bir karşılama masası.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Haberler