Haberler

Heidi-Ho tekerlekli ve yüzebilen ev

0

Heidi-Ho, standart özellikleriyle 3,5 metre genişliğinde ve 115 bhp (85 kw) Suzuki motora sahip 9,1 metre uzunluğunda, üç kişilik bir duba tekneye dayanan tekerlekli bir kabin.

Bununla birlikte, genişliği 2,6 metreye kadar kısaltılabiliyor bu sayede nakliye için herhangi bir ek izine ihtiyaç duymaksızın römorka yerleştirilip taşınabilme imkanına sahip.

Dış kısmı ise alüminyum kaplamaya sahip ve soğuk algınlığını engellemek için cam elyaf yalıtımlı. İç kısıma gelecek olursak ziyaretçileri ilk olarak; fırın, ocak, buzdolabı ve lavabo içeren mutfak alanı karşılıyor. Mutfağın hemen yan kısımında ise kompost tuvaletli bir banyo bulunuyor

Yemek, yaşam alanında bir masa ve çift kişilik yatağa dönüştürülebilen koltuk, yukarıda bir ranza ve tamamen açılabilen bir arka duvar gibi seçenekler dahil edilmiş. Dış bölümde ise bir duş ve sandalyeler güverte dışına monte edilmiş.

Heidi-Ho, bir çift aküye bağlı olan çatıda 175 watt’lık bir güneş paneli kullanıyor. Gri su tankı, stereo sistem ve bir elektrikli su ısıtıcısı bulundurması ise diğer önemli özellikleri arasında sayılabilir.

Heidi-Ho 2019 yılının başlarında tamamlandı ve şu anda Mohave Gölü Arizona’da 64.000 ABD Doları karşılığında satışa sunuluyor.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Haberler