Gezi RotalarıHaberler

Bahamalar sınırlarını ABD’li turistlere kapattı

0

Pazartesi günü Bahamalar, koronavirüs vakalarındaki ani artıştan sonra sınırlarını ABD ziyaretçilerine kapatacağını duyurdu. Hükümet adına açıklama yapan Hubert Minnis, değişikliklerin bugün 22 Temmuz’da yürürlüğe gireceğini, Bahamasair’in ABD’ye giden tüm uçuşlarını derhal durdurduğunu söyledi. Karar, Bahamalar’ın sınırlarını uluslararası ziyaretçilere yeniden açmasından üç haftadan daha kısa bir süre sonra geldi.

Kuralların yalnızca ticari uçuşlara ve gemilere gelen ABD ziyaretçileri için geçerli olacağı ve bu gecenin gece yarısından itibaren adalara girişe izin verilmeyeceği anlaşılıyor.

Bununla birlikte, uluslararası özel uçuşlar ve özel gemilerin kiralamasına devam edilecek.

Northrop & Johnson charter broker’ı Jessica Englemann yaptığı açıklamada, “Amerikalılar yine de özel tekne veya uçakla Bahamalar’a girebilirler, “yani yat kiralamaları hala devam ediyor.”dedi.

Fraser charter broker’ı Melanie Burke şunları ekledi: “Şu anda Bahamalar, ABD’de gelen kiralık uçakların yanı sıra kiralık özel uçaklar da dahil olmak üzere özel uçaklarla gelen ABD misafirlerine izin veriyor.”

Özel uçak veya tekne ile girişte bile, ABD ziyaretçileri seyahatten sonraki 10 gün içinde alınan negatif bir COVID-19 rt-PCR testi ve onaylı bir Bahamalar sağlık vizesi sunmaya hazır olmalı.

Buna rağmen Burke, ABD müşterileri tarafından önceden rezerve edilen tüzüklerin kesintiye uğramasının olası olmadığını söyledi.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Gezi Rotaları