Etkinlik & FuarHaberler

2020 Bol d’Or Mirabaud iptal edildi

0

COVID-19’un ilerlemesi nedeniyle, 13 ve 14 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan 2020 Bol d’Or Mirabaud’u iptal etme kararı organizatörler tarafından alındı.

Etkinliği korumak veya yeniden planlamak için çeşitli seçenekleri değerlendirdikten sonra, mevcut sağlık durumu ışığında, Organizasyon Komitesi başka alternatif görmedi. Yelkenciliğin yüksek öncelikli olduğu ve kesinlikle kutlama için uygun bir zaman olmadığı kararı alındı. Komitenin amacı, Malzeme listesini rakipler ve halk tarafından en çok takdir edilen şekilde korumaktır, bu yüzden bir sonraki etkinlik 11-13 Haziran 2021’ye planlandı.

Rodolphe Gautier, “Sağlık krizinin beklenenden fazla uzaması, sosyo-ekonomik etkileri ve ortaya çıkan örgütsel zorluklar göz önüne alındığında, 13 Haziran 2020 tarihine bağlı kalmak düşünülemez hale geliyor.” “Elbette, erteleme olasılığına baktık, ancak bu mümkün değildi. Aslında, başarılı bir 82. etkinlik için gerekli tüm malzemeleri bir araya getirmenin tek uygun hafta sonu 25-26 Eylül idi. Sezonun çok geç, daha kısa günler ve daha soğuk gecelerle, aynı zamanda dikkat çekmek için yarışacak çok sayıda başka olaydan bahsetmiyorum.

Organizasyon Komitesi ve SNG, yakın zamanda kurulan özel bir COVID-19 fonuna ortak katkıda bulunarak Cenevre Üniversitesi Hastanelerine desteklerini gösterecek.

Groupe Mirabaud’un yönetici ortağı Nicolas Mirabaud, “Groupe Mirabaud, 2020 etkinliğini iptal etme kararında Bol d’Or Mirabaud Organizasyon Komitesini destekliyor.” “Böyle bir belirsizlik döneminde, öncelikleri yeniden tanımlamak önemlidir. Göl kutlaması hepimizin her yıl için sabırsızlıkla beklediği bir an, ama şimdi katılımcıların, çalışanların, çalışanların sağlığı ve güvenliği gibi temel konulara odaklanmamız gerekiyor. Bu kararın neden olacağı hayal kırıklığını hayal ediyoruz, ancak Mirabaud’un 2021’de Organizasyon Komitesi’nin tarafında olacağını teyit edebiliriz. Daha da güçlü olacağız! Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın. “Anlayışınız için teşekkür eder, gelecek yıl görüşmek üzere: 11-13 Haziran 2021.” dedi.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Etkinlik & Fuar