Yelken

ISA Yachts, 39 metrelik güç katamaranını ortaya çıkardı ISA Zeffiro 130

0

Palumbo Group’un bir kolu olan İtalyan tersanesi ISA Yachts, ISA Zeffiro 130 adlı 39 metrelik güç katamaran modelini ortaya çıkardı.

Fransız stüdyo Berret-Racoupeau Yacht Design tarafından modern bir tarzda kaleme alınan ISA Zeffiro 130, genellikle bu büyüklükteki yatlarda görülenlerden çok daha fazla iç hacim sağlayan 13 metrelik bir kirişe sahiptir.

Süper yattaki çağdaş iç mekanlar Isabelle Racoupeau tarafından tasarlanmış ve alt güvertede dört VIP kamarası ve ana güvertenin tüm ön alanını kaplayan, özel bir salon, gömme dolap, bir ofis masası, 180 derece panoramik manzara ve tam boy bir kabine sahip. Mürettebat mahalli alt güvertede, kaptan kamarası ise üst güvertede ön dümen ile kıç salon arasında yer alıyor.

Teknedeki öne çıkan özellikler arasında, bir içecek barı ve resmi yemek alanı bulunan, sahibinin süitinin arka tarafında bulunan 200 metrekarelik bir salon bulunmakta. Dışarıya doğru bakıldığında, açık havada oturma alanı ve jakuzisi olan 100 metrekarelik tam ışınlı bir kokpitin yanı sıra özel bir güneşlenme alanına sahip 80 metrekarelik bir flybridge ve sert tavanlı bimini tarafından gölgelenen bir içecek barı bulunmaktadır. Ayrıca, alanı genişletmek ve yüzerken veya su oyuncaklarını fırlatırken suya kolay erişim sağlamak için katlanır balkonlarla donatılmış bir plaj kulübü de bulundurmakta. Su oyuncakları ve botlar için depolama, alt güvertede pruvada yer almaktadır.

Çok gövdeli süperyat, 3.700 deniz mili seyir menziline ve dünyanın en iyi yatçılık destinasyonlarına sınırsız erişim sağlayan sığ bir drafta sahip.

Palumbo Superyachts CEO’su Giuseppe Palumbo yaptığı açıklamada; “ISA Yachts marka teklifimizi çeşitlendirme kararı, kendimizi elektrikli katamaran pazarının en üst noktasında konumlandırmayı amaçlayan dikkatli bir analizden geldi.” dedi.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Yelken