Motoryat

AB Yachts, ilk AB 120 Beach ile beraber üç yeni modeli satışa sunuyor

0

Viareggio merkezli NEXT Yacht Group’un bir markası olan AB Yachts, yeni AB 120 Beach serisinin ilk gövdesinin Amerikalı bir sahibine satışını duyurdu.

36,5 metrelik süperyatın 2022’de teslim edilmesi planlanıyor ve 50 metrekarelik yenilikçi çok amaçlı bir kıç alanı ile karakterize ediliyor ve büyük bir kokpit ve en fazla beş misafir için bir jakuzi içeriyor.

Modelin herhangi bir sunumu henüz yayınlanmamasına rağmen, tersane yatın katlanır teraslarla tamamlanmış bir beach club alanı, ihale ve oyuncak depolama için bir garaj ve açık hava sineması izlemeleri için özel bir “ay tiyatrosu” sunacağını belirtti. Bu gelişme, AB Yachts’ın AB 100 serisinde Avrupalı ​​sahiplerine iki adet model sattığı haberini takip ediyor.

Her iki versiyon da müşterinin tercihlerine göre özelleştirilecek, ancak salon için ‘açık çatı’ konfigürasyonu, su oyuncakları için gelişmiş bir taşıma ve depolama sistemi ve açık havada eğlence için çok yönlü açık alanlar sunuyor. İki AB 100 yatından ilki Haziran 2022’de teslim edilecek, diğeri ise Mart 2023’te teslim edilecek ve her ikisi de 50 knot’un üzerinde etkileyici bir azami hız sunuyor.

NEXT Yacht Group CEO’su Gennaro Candida De Matteo yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni ürün yelpazemiz yaygın ilgi görüyor ve bu son satışlar çabalarımızı ödüllendiriyor. Kanıtlanmış teknik çözümlerimize güvenerek ve aynı zamanda sürekli olarak yeni iddialı hedefler peşinde koşarak hem boyut hem de işlevsellik açısından büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Motoryat