Motoryat

Azimut, Venice Boat Show 2023’e geri dönüyor

0

Azimut, Milano’daki Fuorisalone’deki başarısının ardından 31 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında Venedik Boat Show’a Avrupa pazarı için bir prömiyerde Verve 42 ile katılıyor.

Yüksek performanslı haftasonu teknesi, Magellano 66, Fly 68 ve Fly 72 ile birlikte sergilenecek.

Venedik’teki Arsenale, Azimut’un özellikle Orta ve Doğu Avrupa’dan çok sayıda ziyaretçi çekme yeteneği nedeniyle başından beri desteklediği, önemi ve popülaritesi giderek artan bir ticaret fuarı olan Boat Show’a bu yıl yine ev sahipliği yapıyor. Azimut bu yıl Verve 42’nin Avrupa prömiyeri için Venedik’i seçti.

Verve 42, kategorideki çıtayı sıfırlayan, selefi Verve 47’nin yaşanabilirliğini daha küçük bir alanda çalışacak ve su severlerin daha genç bir hedefine hitap edecek şekilde dönüştüren 13 metrelik bir haftasonu teknesi. Michael Peters tarafından tasarlanan Kademeli “V” Havalandırmalı Tünel (SVVT) gövde, su direncini azaltır, sorunsuz, temiz bir giriş sağlar ve performansı artırır. İç tasarım ve dış stil, küpeşteye kadar gövde içi camla baş döndürücü çizgiler kaleme alan, dümen mahalline açık bir his veren ve su ile benzeri görülmemiş bir yakınlık hissi veren Francesco Struglia’ya ait.

Verve 42’nin sportif tavrı, gün boyunca 12 kişiye kadar rahat bir deneyim sunmak amacıyla göz alıcı, davetkar ve keyifli bir ruhla dengeleniyor. Açık alan çok amaçlı mükemmel bir yaşam alanıyken, güverte altında çift kişilik yatağa dönüşen yemek alanı ve çift kişilik kabin, dört misafirin teknede bir veya daha fazla gece geçirmesine olanak tanıyor. Son olarak, 400 hp veya 450 hp olarak derecelendirilen üç Mercury dıştan takma motora sahip Verve 42, 45 knot azami hıza ve 33 knot seyir hızına sahiptir.

Venedik’te Verve 42’nin yanı sıra tersanenin en ikonik yatlarından 3’ü de bulunacak: Fly 68, Fly 72 ve Magellano 66.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Motoryat