Motoryat

Tankoa Yachts, üretimi tamamlanan 50 metrelik süper yatı Olokun’un ilk görüntülerini yayınladı

0

Geçen yılın sonunda 50 metrelik Olokun’un yeni sahibine teslim edilmesinin ardından Tankoa, tamamen alüminyum yatın ilk hareketli görüntülerini yayınladı. İlk sezonunu geçireceği Côte d’Azur yolunda çekilen fotoğraflar, yatın dramatik siyah gövdesini ve metalik gri üst yapısını vurguluyor.

Tankoa Yachts CEO’su Vincenzo Poerio, “Benim için Olokun’un tamamlanması ve teslim edilmesine tüm dünyayı vuran ciddi salgına rağmen belirlenen son teslim tarihlerine saygı duyarak katılmak büyük bir zevkti” diyor. “Batı Ligurya, kendini yenilemeye adanmış başarılı tersanelerle dolu, ancak Tankoa, bu ekonomik sektörde ana faaliyet alanı olarak yeni süperyat inşasına sahip tek tersane. Yerel yetkililerle çalışarak Tankoa’yı küresel süperyat pazarında bir referans noktası haline gelene kadar daha fazla büyütebileceğimize inanıyorum.” dedi.

Olokun, Camper & Nicholsons tarafından satılan ve yönetilen özel bir proje olarak hayata başladı. Francesco Paszkowski’nin dış ve iç tasarımı ve Casadio Miami’nin dekorlarıyla, iç yerleşim düzeni 50 metrelik ilk siparişleri Bintador ve Vertige’e benziyor. Bununla birlikte, ayırt edici siyah gövdesi benzersiz ve güneş ışığında metalin sıcaklığını 10 °C’ye kadar düşüren yüksek performanslı bir kaplama kullanılarak oluşturulmuş.

Cenova’daki Tankoa tesisinde halihazırda iki 50 metrelik proje daha inşa ediliyor ve şirket, Cantieri di Pisa markasını ve tersaneyi satın almak için durum tespiti prosedürlerine devam ediyor.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Motoryat