Motoryat

27 metrelik Ibiza 85’in ilki suya indirildi

0

İtalyan tersane Austin Parker Yachts, 27 metrelik Ibiza 85 serisinin ilk gövdesini Pisa tesislerinde denize indirdi. Bu gelişme yatın satışının geçen yıl Mart ayında açıklanmasından sonra geldi.

Fulvio de Simoni Yacht Design tasarımı ile yat, güvenli yürüyüş pasajları ve salonu kokpite açma seçeneği ile “Yat sahibi yetişkinler için ideal tekne” olarak tanımlandı.

İlk model, gölgeli bir açık havada yemek alanı ve oturma ve güneşlenme için bolca alana sahip cömert bir ön güverte sunuyor. Yedi metrelik kiriş, 27 metrelik uzunlukla birleştiğinde, alt güvertede üç çift kişilik ve iki ikiz yataktan oluşan toplam beş kabine izin veriyor. Ayrı mürettebat odalarında üç mürettebat konaklayabilecek.

Süper yatta güç, tam yükte 40 knot’u aşan bir çift 2000 HP MAN motorundan geliyor. Tekne teslim edildiğinde, Austin Parker Yachts’ın amiral gemisi olacak. Avludaki daha küçük modeller arasında Ibiza 52, Ibiza 44 ve Mahon 54 yer alıyor.

Yorumlar

Yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da göz atın:

Kategoriye Göz Atın: Motoryat